Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gravírozó cégek - Budapest képes leírás - Gravírozás.tlap.hu
részletek »

Gravírozó cégek - Budapest - Gravírozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gravirozas.tlap.hu » Gravírozó cégek - Budapest
Keresés
Találatok száma - 23 db
3D gravírozás

3D gravírozás

HABBETU.HU-3D LOGÓ, ÉPÜLET FELIRAT, HABBETŰ KÉSZÍTÉS. Készíttesse el habbetű feliratát és céges logóját...segítünk! Led világító felirat gyártás, helyszíni felhelyezés. Plasztikus reklámfelirat, plexi készítés. Beltéri habbetű felirat készítés, helyszíni felhelyezés.Kültéri habbetű készítés 3D logó kivitelezés. Amin jelenleg dolgozunk: homlokzati felirat kivitelezés, logó készítés, világító dobozbetű kivitelezés, világító habbetű felirat, alaptáblára szerelve, beltéri habbetű logó. Általános kérdések: Miből készítik a habbetű feliratokat és a logókat? Időtálló a habbetű felirat? Fel is helyezik a a habbetű feliratot? Nagy méretű feliratot is készítenek? Én is fel tudom helyezni a habbetű feliratot? Nem értek hozzá, helyszíni felmérésre ki tudnak jönni? Habbetű felirat galéria, habbetű referencia képek:A képre kattintva nagyobb felbontásban láthatja referencia fotóinkat. A 3D hab felirat, céges habbetű logó kivitelezés lépései.

Betűvágás

Betűvágás

Cégünk 1999-ben alakult. Fő tevékenységi körünk számítógépes plasztikus betűk, felíratok vágása, marása, gravírozása különféle anyagokból. Célunk az, hogy ügyfeleink egy helyen, nálunk megtalálják az éppen számukra szükséges technológiát. Éppen ezért széles palettával állunk ügyfeleink rendelkezésére a plasztikus betűk, feliratok, logók terén. Ebben grafikusaink, plasztikus referenseink, mérnökeink állnak kedves ügyfeleink rendelkezésére. Tudjuk, hogy ebben az iparágban nem ritkák a szűkös határidők, ezért mi hétvégén is állunk a kedves ügyfél rendelkezésére. Érdeklődéssel várjuk kérdéseiket, megrendelésüket!

CNC Gravír

CNC Gravír

Vállalkozásunkat 1992-ben alakítottuk. Célul tűztük ki, hogy egyedivé és magas színvonalúvá fejlesszük a szolgáltatásainkat. Vállalunk termék feliratozást, kontúrmarást, gyártmányjelölést, nagy tömegben gyártott ajándéktárgyak egyedivé tételét. 1994-től két számítógéppel vezérelt Cnc gravírozógéppel szolgáljuk ki kedves megrendelőinket.

Colop

Colop

A technika fejlődése, újabb és újabb technológiák piacra kerülése ellenére a ma napig meghatározó anyagmegmunkálási lehetőség a mechanikus gravírozás, marás. Széleskörű felhasználása nélkülözhetetlené teszi a reklámiparban, dekoráció, egyedi megjelenítés kialakításában pl.: emléktárgyak, érmék stb. Az egyre jobb minőségű és precízebb kialakítású szerszámok lehetővé teszik, hogy felvegye a versenyt a modern kor vívmányaival pl.: lézeres gravírozás. Ugyan termelékenységben, a munkafolyamatok sebességében elmarad lézeres berendezésektől, de a megmunkálható anyagok sokféleségében felülmúlja azokat.

E-print - Gravírozás

E-print - Gravírozás

Rövid határidővel vállaljuk a következő alapanyagok megmunkálását: Mindenféle ajándék- és egyéb fémtárgyakra: -plexi -boros doboz (fa, karton) -bőr -üveg (poharak, italos üvegek) Cégtáblák, névtáblák: Üzleteinkben található mintakollekciónkból kiválasztva az Ön által kért méretben és szöveggel elkészítjük tábláját.

Folprint Lézergravírozás

Folprint Lézergravírozás

Kivételes minőségű gravírozás többéves tapasztalattal megfizethető áron. Elsődleges profilunk a lézergravírozás a nyomdai megoldásaink mellett. Cégünk a legkorszerűbb gépekkel készít mintázatokat különbözú anyagú, formájú és méretű termékekre. Kérje ingyenes ajánlatunkat! Adattáblák, információs táblák, ajándéktárgyak és egyéb eszközök díszítése. Amennyiben kérdése van a szolgáltatásainkkal, vagy a lézergravírozással kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk megoldani problémáját.

Gravex - Lézergravírozás

Gravex - Lézergravírozás

A Gravex Kft. 1992. óta foglalkozik információs rendszerek, dekorációk, műszaki- gépészeti feliratozás egyedi tervezésével, gyártásával. Fejlett számítástechnikai háttérrel, számítógép vezérelt maró- vágógépekkel, a legkülönbözőbb műanyagokból és fémekből gyártunk szinte minden igényt kielégítő egyedi termékeket. Üzlethelyiségek, üzletházak, iroda-, raktár- és középületek, szállodák, kiállítások információs rendszereit, dekorációit állítjuk elő, kül- és beltérre egyaránt. Ezen kívül vállaljuk gépek, berendezések, épületek műszaki és gépészeti jelöléseinek, feliratainak kivitelezését is. Többféle gyártási technológiával különböző célú és minőségű világító dekoráció, óriás homlokzat-, vagy faldekoráció, beltéri irányító rendszer, műszer előlap, névkitűző rendelhető cégünknél.

Gravírozás - LézerGravírozás Budapest

Gravírozás - LézerGravírozás Budapest

Fejezze ki önmagát személyes tárgyain (laptop, mobil, ékszerek, kulcstartó, öngyújtó stb...) keresztül. Díszítse eszközeit kedvenc fényképével, motívumával vagy akár idézetével. A lehetőségek korlátlanok!

GravoTrade - Amit a Gravírozásról tudni érdemes

GravoTrade - Amit a Gravírozásról tudni érdemes

Itt mindent megtalál, amit a gravírozásról, a gravírozó gépekről, kiegészítő berendezésekről, alapanyagokról tudni érdemes. Megismerheti a világ piacvezető gravírozógép gyártó vállalatát, a 2005-ben 55 éves francia gravograph-ot és kizárólagos magyarországi forgalmazóját a GravoTrade-et. Megismerheti teljes árukínálatunkat, szolgáltatásainkat, értesülhet legfrissebb híreinkről és akcióinkról.

Hirdetés
Gravox - Gravírozás

Gravox - Gravírozás

1994-ben alakítottuk meg a gravírozó céget családi vállalkozásként. Ezalatt a több mint 16 év alatt a cégben a gravírozáson belül maradva többször profilbővítés is történt, azonban a vezérelvem az ügyfélközpontúság, gyorsaság és pontosság az eltelt idő alatt nem változtak. Mindig fontosnak tartottam az ügyfelekkel a közvetlen, lehetőleg személyes kapcsolat kialakítását, annak érdekében, hogy az egyedi igényeket minél jobban kielégíthessem, valamint a cég profiljait is ennek megfelelően alakíthassam.

Marell Dekor

Marell Dekor

A Marell Dekor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. szolgáltatásainak magas színvonalát, termékeinek kiváló minőségét, sokrétű technológiai kapacitását, valamint az országban egyedülálló raktárkészletét kihasználva rövid határidőre, versenyképes áron fő tevékenységként kíván komplex megoldást nyújtani Partnereinek a komplett bel- és kültéri információs rendszerek teljes körű kivitelezése terén: a helyszíni felméréstől, a tervezésen, a gyártáson át a telepítésig. Cégünk kiemelt céljának tekinti az európai normáknak, az Európai Uniós előírásoknak maradéktalanul megfelelő információs és felirati rendszerek széleskörű elterjesztését Magyarországon.

MD Line - Gravírozható Ajándéktárgyak

MD Line - Gravírozható Ajándéktárgyak

Ha gravírozható ajándéktárgyakat keres vagy éppen gravíroztatni szeretne akkor jó helyen jár. Nekünk ez a specialitásunk, ezt csináljuk már több mint 14 éve. Jelenleg is több reklámcégnek segítjük napi munkáját gravírozási alvállalkozóként. Választékunkban megtalálja a saját gyári importot és a hazai beszállítók termékeit is. Gravírozó műhelyünk versenyképes árakon és a megbeszélt határidőre vállal bérmunkát. Próbáljon ki minket Ön is.

Modell-Art

Modell-Art

1989. december. 31-én alakultunk, 25 professzionális modellezővel, az akkor megszűnőben levő 40 éves múlttal rendelkező Képzőművészeti Kivitelező Vállalat modellező üzeméből. A Kft. Alapítói és jelenlegi tulajdonosai, Ungár István és Ábrahám Gergely az alapítást megelőzően több mint egy évtizeden keresztül, már a vállalat modellező üzemét irányították. Megszámlálhatatlan modell és makett került ki összeszokott csapatunk keze alól. Cégünk ajándéktárgyak gravírozásával, feliratozásával is foglalkozik!

MultiGraf - Gravírozás

MultiGraf - Gravírozás

A MultiGraf Stúdió 1994 óta működik a reklám-gyártás területén. Az évek során gépparkunk bővülésével termékeink újabb és újabb felhasználási területeket hódítottak meg. A kültéri reklámfeliratok - gravírozott réz és eloxált alumínium cégtáblák - után, bekapcsolódtunk a beltéri információs táblarendszerek forgalmazásába, élvilágítós táblák és plasztikus betűk gyártásába. Kiállítás kivitelezők, belsőépítészek és grafikusok partnereként asztalokat, pultokat, makettet, térelválasztó paravánokat gyártottunk egyedi tervek alapján, standfeliratokat készítettünk vagy pl. egy exkluzív lakópark beltéri feliratozási rendszerét is megoldottuk egészen speciális igények alapján.

P-soft - Gravírozás

P-soft - Gravírozás

Cégünk 2000-ben alakult olyan céllal, hogy különböző számítógépes programok írásával fogunk betörni a piacra. Ez nem történt meg teljesen - jó számítógépes szakemberek hiányában - mert egyetlen kollégánk nem tudta az összes megrendelést elvállalni. Az elvállat és megírt programok nagy sikert arattak és egy idő után megindult az érdeklődés cégünk iránt. Programozó kollégánk cégeknek nemcsak programokat ír, hanem különböző számítógépes problémák megoldásában is segít. Később megtetszett a gravírozás nekünk és gondoltuk, belevágunk. Ez nagy sikert hozott. Először egy üzlet elkülönített helyiségében dolgoztunk kevés megrendelések közepette. Később átköltöztünk egy másik ugyanolyan kicsi helyiségbe, ahol már az üzlettől elkülönítve járhattunk-kelhettünk. Valószínűleg sokaknak tetszett már akkor is a munkánk és szimpatikusak voltunk mindenkinek, mert egyre többször kerestek fel minket különböző megrendeléseikkel, kívánságaikkal. A bővülő megrendelőkörnek köszönhetően egyre több megrendelést kellett teljesítenünk. Ami nagyon jó érzés számunkra, hogy egyre többen bíznak bennünk és egyre többen fordulnak hozzánk különböző feliratozási feladataikkal. Ezek után átköltöztünk egy nagy helyiségben, ahol már a gravírozó gépen kívül egyéb berendezéssel tudtuk megkönnyíteni és meggyorsítani munkánkat.

Polisign - Gravírozás

Polisign - Gravírozás

Cégünkben megbízhatóan működő, stabil partnerre talál a reklám- és információs feliratok, reklámberendezések gyártása, bútorozás, dekoráció, Led világítás területén. Saját gyártói hátterünkre támaszkodó, komplex szolgáltatásainkkal tervezéstől a kivitelezésen át, a helyszíni szerelésig állunk rendelkezésére, legyen szó üzlethelyiségről, irodáról, stúdió díszletről, vendéglátó-ipari egységről, lakásról. Döntését látványos és kivitelezhető megoldásokat kínáló látványtervekkel, korrekt műszaki tartalmú árajánlatokkal segítjük. Speciális, kiváló minőségű iparági alapanyagokat tartunk raktáron, hogy megrendeléseit rövid határidővel tudjuk teljesíteni, egyedi darabok és sorozatgyártás esetén is. Erősségünk a több alapanyag (fa, fém, műanyag, üveg) kombinációjával készülő reklámelemek, belsőépítészeti megoldások, üzletberendezések, árukínálók kivitelezése, amelyekbe a Led-es világítástechnika legújabb fejlesztéseit tervezzük és építjük be.

R+C

R+C

A Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1991-ben alakult a világ egyik jelentős bélyegzőgyártójának, az osztrák Colop Stempelerzeugung Skopek GmbH. &Co. Kg. termékeinek forgalmazására. Az akkori gazdasági környezetben rendkívüli igény mutatkozott a választékban lévő bélyegzős termékek iránt. A vállalkozás piaci bevezetését rendkívül eredményes módon segítette az 1991-ben megrendezett Ifabo Nemzetközi Számítástechnikai és Irodatechnikai Szakvásáron való részvétel. A kiállítás sikere tette lehetővé egy bérelt területen iroda és raktárhelyiség kialakítását. A Colop cég támogatásának, az intenzív piaci munkának és nem utolsó sorban a baráti és szakmai körök hathatós segítségének eredményeként már az első üzleti évben jelentős eredményeket könyvelhetett el a vállalkozás.

Tuti menü