Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gravírozó cégek - Vidék képes leírás - Gravírozás.tlap.hu
részletek »

Gravírozó cégek - Vidék - Gravírozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gravirozas.tlap.hu » Gravírozó cégek - Vidék
Keresés
Találatok száma - 7 db
Betűbolt

Betűbolt

Szolgáltatásaink igen sokrétűek és folyamatosan bővülnek, hogy Önnek városunkban mindent egy helyen biztosítsunk. Célunk, hogy a megrendelőink elképzeléseit rövid úton megvalósítsuk, ha kell továbbgondoljuk, ötletet adjunk, megtaláljuk az optimális megoldást. Bármi kérdése van írjon e-mail címünkre vagy látogasson el hozzánk, szívesen látjuk!

Felirat Reklám Műhely

Felirat Reklám Műhely

Cégünk a Felirat Reklám Műhely Kft. 1992-dik évi megalapítása óta kültéri és beltéri reklám- grafikák, reklámberendezések tervezésével, gyártásával, szerelésével és karbantartásával foglalkozik. Tevékenységünk a négyzetmilliméteres nagyságrendű technológiai feliratoktól, egészen a komplex megvalósítást, fémszerkezeti munkákat, kültéri telepítést igénylő óriás- reklámok megvalósításáig terjed. Sokéves, megbízható szakmai tapasztalatunk teszi lehetővé, hogy elképzeléseit professzionális formába öntsük, legyen az egyedi ötlet, vagy nagy példányszámú sorozatgyártás. Saját, megbízható gyártóháttérrel rendelkezünk: tervezői műhely, dekorműhely, lakatosműhely, melyhez jól képzett szakembergárda társul. Felszereltségünk lehetővé teszi fém, fa, műanyag, plexi, üveg feldolgozását, forgalmazását, kontúrmarását, gravírozását és mindenféle dekorációs utómunkálatait, beleértve a helyszíni telepítést is, így termékeinkkel és szolgáltatásainkkal elérhetők vagyunk az ország egész területén.

Fém gravírozás Miskolc belvárosában

Fém gravírozás Miskolc belvárosában

Azoknak ajánljuk ezt az oldalt, akik ajándékot szeretnének készíttetni, vagy egyedi terméket akarnak vásárolni. Különféle alkalmakra válogathat és a megfelelő ajándékot üzletünkben elkészítjük, törekedve a leggyorsabb kiszolgálásra: esküvői ajándékok, ballagási ajándékok, fényképes ajándékok, egyszerű feliratozott ajándékok, fotóval ellátott ajándékok, gravírozott és vágott fa ajándéktárgyak, gravírozott falióra, öngyújtó gravírozás, ékszer gravírozás, iprai gravírozás és jelölés, fotó és 3d gravírozás. Gravírozás Miskolc belvárosában szinte azonnal.

Gravír-papír

Gravír-papír

A Gravír-Papír Stúdió Kft. győri székhellyel működő vállalkozás, a régió legnagyobb gravír kivitelezéssel foglalkozó cége. Ezeken az oldalakon megismerkedhet vállalatunkkal, tevékenységünkkel, történetünkkel. A cég alapítója, tulajdonosa: Németh István.

Szentes Gravirozás

Szentes Gravirozás

A Szentes Gravir Kft.-t 1995-ben a tulajdonos Ludányi András alapította. Az első évben főképp bélyegzőkészítéssel foglalkoztunk, melyet a saját magunk által készített bélyegzők készítésére alkalmas berendezés tett lehetővé. 1998-ban tevékenységi körünk kiszélesítése érdekében vásároltunk egy új bélyegzőkészítő gépet, mellyel lehetőségünk nyílt újabb típusú, korszerű bélyegzők előállítására. 1998-ban vettük fel szolgáltatásaink közé a kulcsmásolást is. Gépparkunkat 2001 novemberében tovább bővítettük egy korszerű lézergravírozó géppel. 2003-ban vásároltunk egy Xerox gyártmányú lézernyomtató és digitális másoló berendezést, melynek segítségével látványosabb, igényesebb nyomdai munkák elkészítését is vállaljuk ügyfeleink számára (névjegykártyák, meghívók stb).

Szó-Köz-Pont Kft. Miskolc

Szó-Köz-Pont Kft. Miskolc

Cégünk a Szó-Köz-Pont Kft. 3530 Miskolc, Arany János u. 11-13. ARANY CORVIN ÜZLETHÁZ fsz. 10. üzlet, vállal bélyegzőkészítést akár 1 óra alatt. Telefon: 06-46/ 506-121. A gravírozást üzletünkben vásárolt és hozott termékre is egyaránt vállaljuk! A kezeletlen fémfelületen kívül minden anyagra gravírozunk. Lehet: fa, műanyag, gumi, üveg, bőr, műbőr, festett fémfelület stb. Kisker tevékenységet folytat a lakosság, cégek ,intézmények számára. Szolgáltatásainkat csúcstechnológiájú gépekkel helyben végezzük, rövid határidővel.

Üvegvarázs

Üvegvarázs

Által Anikó vagyok, és kb. 10 évvel ezelőtt ismerkedtem meg az üvegfestéssel, mint egyszerű anyuka, aki kereste a megoldást az akkor 7 éves, ügyes kezű, állandóan alkotni vágyó kislányának lekötésére. Rövid időn belül rájöttem, hogy ez a dolog nekem többet jelent, mint hasznos esti időtöltés, közös foglalkozás, hiszen egyszer csak azon kaptam magam, hogy kislányom már órák óta az igazak álmát alussza, én még mindig ecsettel a kezemben ülök az asztalnál. Először kisebb üvegeket, mécsestartókat dekoráltunk közösen, majd egyre komolyabb és nagyobb darabok kerültek ecset alá. Mindent megfestettem, ami üvegből volt :)Beleszerettem az üveg csillogásába, áttetszőségébe, rendkívül gazdag formavilágába. Szeretem, ahogyan a színesre festett felületek játszanak a fénnyel, ezért a mai napig előnyben részesítem a használati ill. dísztárgyak festését a síküvegre készített képek festésénél.

Tuti menü