Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gravírozógépek itthon képes leírás - Gravírozás.tlap.hu
részletek »

Gravírozógépek itthon - Gravírozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gravirozas.tlap.hu » Gravírozógépek itthon
Keresés
Találatok száma - 9 db
Ad- DA - Gravírozás

Ad- DA - Gravírozás

Az Ad-da Kft. elsődleges tevékenységi köre vezérlési, folyamatirányítási feladatok komplett tervezése, kivitelezése új üzemek létesítésekor, vagy meglévő berendezések automatikájának felújítása. Ehhez a tevékenységünkhöz biztos hátteret nyújt a német Systeme Helmholz GmbH, az irányítástechnika és vezérléstechnika specialistája. A cég elsősorban a Siemens rendszerekkel kompatibilis, kiegészítőket, csatlakozókat fejleszti és gyártja. Az Ad-da Kft., túl a Helmholz termékek teljes választékának forgalmazásán, közreműködik a rendszerbe állított termékekkel kapcsolatban felmerült problémák megoldásánál, illetve meghibásodás esetén gondoskodik a javításról.

Aemco - Gravírozás

Aemco - Gravírozás

Hímzőgépek, varró és kötőgépek, egyéb textilipari berendezések importálása, forgalmazása és szervizelése. Kellékek, alkatrészek, tartozékok forgalmazása. Lézerberendezések, vágó plotterek, pólónyomtatók, szublimációs és nagy formátumú Solvent, Eco, Uv nyomtatók és kellékeik importálása, forgalmazása és szervizelése. Ultrahangos textilipari gépek importálása, forgalmazása és szervizelése. Hímzőcérnák, ipari varrógéptűk, vetexek, egyéb kellékek importálása és forgalmazása.

ATT - Gravírozás

ATT - Gravírozás

Az Att 1992-ben alakult számítógép vezérlésű gravírgépek, marógépek forgalmazására és gyártására. Alapítói nagy tapasztalattal rendelkeznek számítógépes vezérlés, egyedi géptervezés, gyártás automatizálás, szerelés automatizálás, szoftver fejlesztés területén.

Autorel - Gravírozás

Autorel - Gravírozás

Az Autorel Kft. piacvezető, technológiai csúcsot képviselő cégeket képvisel. Műszaki és kereskedelmi szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal szolgáljuk a lemezmegmunkálással, gépiparral, finommechanikával, orvostechnológiával és ajándék iparral foglalkozó vállalkozásokat.

Cnc gépek - Gravírozás

Cnc gépek - Gravírozás

Az általunk forgalmazott gravírozógépek nem csak a hagyományos értelembe vett gravírozásra használhatók, hanem robusztus felépítésük, nagyobb merevségüknek köszönhetően alkalmasak alumínium, réz és egyéb kemény anyagok marására, megmunkálására. Az általunk forgalmazott legkisebb gépnek is 20 mm átmérőjű lineáris vezetékrendszere van, 110 mm Z irányú mozgással, mágneses végálláskapcsolókkal és vészleállító gombbal. A gravírozó gépek forgalmazásán és gyártásán túl vállalunk gravírozást, marást, megmunkálást az országban a legjobb áron.

CNC Shop

CNC Shop

CNC maró és gravirozó gépek, és alkatrészek forgalmazása, a legkedvezőbb árakon. Cégünk közvetlenül gyártókat képvisel, ezért verhetetlen áraink ellenére a legkiválóbb minőségű termékek szerepelnek kínálatunkban. ( golyós orsó, trapézmenetes orsó, lineáris tengely, lineáris csapágy, létető motor, stepper motor vezérlő elektronika, alumínium profil, maró szárak, stb )

Hobby gravír - Gravírozás

Hobby gravír - Gravírozás

A 'hobby' szó azért van jelen, mert számunkra ez nem csak egy munka, hanem hivatás is. Gravírozással és megmunkálásokkal már több mint 15 éve foglalkozunk, és az itt szerzett tapasztalataink alapján tervezzük és építjük meg gépeinket. Ezért sikerül megbízható, hatékony gépeket készíteni. Tudjuk, hogy milyen nehéz az elindulás a Cnc világban, ezért az oldalunk számos szoftver leírását is tartalmazza, hogy ezzel is elősegítsük a kezdők munkáját. Szakmai tudásuk alapján eldönthetik, hogy gépeinket működő kész állapotban vásárolják meg, vagy csak részegységeket rendelnek, és saját maguk állítják össze. Gépeket egyéni igények alapján is tervezünk. Az oldalaink tartalma gyakran bővül, ezért mindenképpen érdemes gyakrabban visszalátogatni.

Lézergravírozógépek

Lézergravírozógépek

Gravograph francia-amerikai mechanikus -és lézergravírozógépek széles választéka. Gravírozógépeink tökéletesen alkalmasak ajándéktárgyak, ékszerek, órák, tollak, megszemélyesítésére, ipari és egyéb reklám feliratok -, névtáblák készítésére. Lézergravírozó berendezéseink között egyaránt megtalál CO2, Yag és fiber lézerjelölőket is.

Török Kulcsszerviz - Gravírozás

Török Kulcsszerviz - Gravírozás

Az 1975-ben alapított Török Kulcsszerviz ma már a legmodernebb és legnagyobb gépparkkal rendelkező cégek közé tartozik. Gravírozást csúcstechnológiájú lézer- és marógépeken végezzük. Gravírozást végzünk fémre, fára, bőrre, műanyagra, üvegre, márványra,és még sokféle anyagra.

Tuti menü